25 Mart 2012 Pazar

BURS SINAVIMIZ YAPILDI



Son 10 yılın tartışmasız en başarılı dershanesi olan Yeni Sistem Dershanesinin Beklenen STS ve Burs sınavı yapıldı.

Eğitimde Dijital Devrim yaparak hazırlıklarını sürdüren başarılı dershane 9, 10, ve 11. Sınıf lar için yaptığı sınava 1634 öğrenci katıldı. Öğrencilerin beklenenin çok üzerinde ilgi gösterdiği sınav sonucunun haftanın ilk günlerinde çıkması bekleniyor.

Öğrencilerle sınavla ilgili yönelttiğimiz sorularda “ sınavın makul zorlukta olduğunu ve oldukça ümitli olduklarını”belirttiler. Bunun yanında neden Yeni Sistem Dershanesi’nin burs sınavını tercih ettiklerini sorduğumuzda “kalabalığı görüyorsunuz bu kadar öğrenci boşuna gelmiyor. Yeni Sistem Dershanesinin başarılarıortada. Geçen yıl sayısalda KKTC 1. 1si, 2.si, 3.sü , dilde KKTC 1. 1.si ve 2. si, TM de ise KKTC 2. sini çıkardılar.Sadece geçen yıl 180 öğrenciyi ÖSS den üniversiteli yaptılar bunların8’i Tıp Fakültesi . Bu yıl da dijital devrime imza atıyorlar bir öğrenci daha ne ister ki” diye yanıtladılar.

Yeni Sistem Dershanesi Direktörü Doç. Dr. Şerife Gündüz’ün yaptığı açıklamada“Sınavımız baştan sona son derece güzel geçti. Binlerce öğrenci katılımına rağmen hem sabah öğrenci servislerinde hem de sınav merkezlerimizde tüm işlemer kusursuz tamamlandı. Sınav sonuçlarımız hafta başı öğrencilerimize duyurulacaktır. Bu hafta da 6. 7. ve 8. Sınıflara yönelik STS ve Burs sınavımız da 31 Mart Cumartesi gün yapılacaktır. İlgili tüm öğrencilerimizi bekleriz.”dedi.